Utilaje

Firma noastră are un parc de utilaje compus atât din echipamente de mici dimensiuni, destinate forajelor cu diametre și adâncimi medii, special gândite pentru forarea în zonele rezidențiale, cât și din utilaje de dimensiuni medii și mari, utilizate în special pentru deservirea persoanelor juridice și a consiliilor locale. Parcul nostru auto și de utilaje este compus din 14 utilaje de forat, 10 compresoare, două generatoare de 40 kw, 17 autoturisme, 9 autoutilitare, un buldoexcavator și un hiab.

Întreținerea acestora se face periodic, atât în atelierul propriu, cu oameni calificați, cât și în service-urile contractate de noi.

 • Fraste FS250

  Instalație de forat italiană, antrenată cu motoare diesel, carosată pe un autocamion IVECO, tracțiune 6×6, foarte mobilă și puternică. Cu acest tip de utilaj se pot executa foraje în soluri moi, medii, tari și foarte tari, până la o adâncime de 350 m, iar tubarea se poate realiza cu tubulatura PVC cu diametre între 90 – 400 mm.

  Fraste FS250
 • Agbo G200

  Instalație de forat germană, carosată pe un autocamion Mercedes cu tracțiune 4×4, performantă, complexă și rapidă atât în mers, cât și în realizarea lucrărilor, având posibilitatea de a se deplasa oriunde în țară. Are în dotare un compresor Atlas Copco, cu un debit de aer de 27mc/h și o presiune de 25 bari, util în realizarea forajelor cu ciocan de fund. Forează până la 300 m, în orice tip de sol.

  Agbo G200
 • Atego F7

  Instalație de forat antrenată cu motoare diesel DEUTZ, carosată pe un autocamion Mercedes Atego 4×2. Cu acest tip de utilaj se pot executa foraje în soluri moi, medii, tari și foarte tari, până la o adâncime de 300 m, iar tubarea se poate realiza cu tubulatura PVC cu diametre între 90 – 250 mm.

  Atego F7
 • Deutz F6

  Este o instalație puternică, ce are un gabarit redus, echipată și cu un compresor pentru denisipări. Se poate manevra ușor în curți cu spațiu limitat. Cu acest tip de utilaj se pot executa foraje în soluri moi și cu o duritate medie (argile, nisipuri, pietrișuri, calcar, marne). Adâncimea la care se poate fora este de 200 m, atât pentru forajele de apă, cât și pentru forajele de geotermie, iar diametrul coloanei PVC pentru tubarea forajelor pentru apă poate fi între 90mm și 225mm.

  Deutz F6
 • Gaz 5

  Instalație de forat antrenată cu motoare diesel, carosată pe un autocamion de tip GAZ, cu un gabarit mediu (4m lungime x 2m lățime), cu un consum redus de combustibil. Cu acest tip de utilaj se pot executa foraje în soluri moi, medii și puțin tari, până la o adâncime de 250 m, iar tubarea se poate realiza cu tubulatură PVC cu diametre între 90 – 250 mm.

  Gaz 5
 • Gaz F4

  Acest tip de instalație de forat are avantajul unor cheltuieli reduse în exploatare datorită antrenării cu motoare electrice. Poate executa foraje în soluri moi, medii sau medii-tari (calcare, marne, gresii). Adâncimea la care se poate fora este de 250m, atât pentru forajele de apă, cât și pentru colectorii pompelor de căldură, iar diametrul coloanei PVC pentru tubarea puțurilor de apă poate ajunge la 225mm.

  Gaz F4
 • Instalație F3

  Instalație ce are avantajul accesului în locuri înguste. Fiind o instalatie de foraj carosată pe o platformă cu două axe, se poate manevra ușor în curți cu spațiu limitat. Cu acest tip de utilaj se pot executa foraje în soluri cu o duritate mică și medie (argile, nisipuri, pietrișuri, calcar, marne). Adâncimea la care se poate fora este de 200 m, atât pentru forajele de apă, cât și pentru forajele de geotermie, iar diametrul coloanei PVC pentru tubarea forajelor pentru apă poate ajunge la 200mm.

  Instalație F3
 • Instalație F2

  Cu o antrenare electrică, utilajul are un consum redus și acces în locuri înguste ( 1,60m ). Poate executa foraje în soluri moi sau cu duritate medie (pietrișuri, calcar). Adâncimea la care se poate fora este de 180m, atât pentru forajele de apă, cât și pentru colectorii pompelor de căldură, iar diametrul coloanei PVC pentru tubarea forajelor poate ajunge la 160mm.

  Instalație F2
 • Instalație F1

  Un echipament ce poate fi conectat la o sursă de energie electrică 380V. Executarea forării cu un utilaj electric duce la scăderea costurilor cu aproximativ 10%. Se pot realiza foraje de până la 150 m, finalizate cu o tubulatură de până la 160 mm.

  Instalație F1