Soluții avansate de foraje

Comporsa îți oferă soluții simple pentru realizarea unor lucrări complexe precum forajele de epuisment, foraje de control mediu, foraje pentru prelevare de sol, foraje pentru consolidări teren, foraje pentru ancorare sau piloți forați.

Cuprins

Abordări personalizate pentru proiectele tale

Fie că este vorba de gestionarea eficientă a apelor subterane, monitorizarea mediului, evaluarea geotehnică sau consolidarea structurilor, experiența și tehnologia noastră ne permit să oferim servicii de calitate și soluții personalizate pentru fiecare proiect.

Forajele de epuisment

Forajele de epuisment reprezintă o tehnică esențială utilizată în gestionarea eficientă a apelor subterane. Aceste foraje sunt efectuate pentru a scurge excesul de apă dintr-un teren sau un sit, astfel încât să se mențină nivelul optim al apei. Ele au un rol important în prevenirea inundațiilor sau a apariției excesului de apă în zonele vulnerabile, protejând infrastructura și clădirile împotriva eventualelor daune.

Foraje de control mediu

Forajele de control mediu sunt utilizate pentru a monitoriza calitatea solului și a apelor subterane. Aceste foraje permit prelevarea de mostre de sol și apă pentru analiză, furnizând informații cruciale cu privire la nivelul de poluare sau contaminare a mediului înconjurător. Ele sunt esențiale în identificarea surselor de poluare și în implementarea măsurilor corective pentru protejarea mediului înconjurător și a resurselor de apă.

Foraje pentru ancorare sau piloți forați

Forajele pentru ancorare sau piloți forați reprezintă o tehnică utilizată pentru consolidarea structurilor existente sau pentru fundații noi. Aceste foraje implică introducerea de piloți sau ancoraje speciale în sol, astfel încât să se asigure o legătură solidă între structură și sol. Aceste soluții de foraj sunt esențiale în construcția de structuri rezistente seismic sau în stabilizarea taluzurilor și versanților, asigurând siguranța și durabilitatea acestora.

Portofoliu diversificat

Printre proiectele noastre se regăsesc lucrări de consolidare a versanților din Defileul Jiului, foraje de epuisment la mall-ul din Craiova, piloni forati pentru Strabag și multe alte lucrări pentru persoane fizice sau juridice. Ne-am implicat cu pasiune și profesionalism în fiecare proiect, asigurând rezultate de înaltă calitate și satisfacție pentru clienții noștri. Fiecare lucrare reprezintă o provocare pentru noi, iar abordarea noastră avansată ne permite să găsim soluții eficiente și adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.

Solicită ofertă de preț