Investigări video

Desori, clienții ce dețin un foraj ce nu mai poate fi exploatat, doresc să afle cauzele pentru care acest lucru se întâmplă. Deținem echipamente disponibile pentru filmarea forajelor, cât și pentru măsurarea geofizică a acestora.

Cuprins

Vizualizare detaliată a stării puțurilor

Înainte de a lua o decizie, firma noastră vă poate oferi, printre alte servicii, și masurarea geofizică sau filmarea forajului. Adâncimea până la care se pot executa aceste lucrări este de 300 de metri. Prin investigații video, oferim o modalitate eficientă de a vizualiza detaliat starea tehnică a puțurilor, evidențiind eventualele probleme și punând la dispoziție informații cruciale pentru decizii informate.

Măsurarea geofizică – evaluarea substratului geologic

Serviciile noastre de măsurare geofizică permit o analiză precisă a substratului geologic din jurul puțului. Prin utilizarea unor tehnici avansate, obținem date esențiale despre structura terenului, tipurile de roci întâlnite și eventualele zone cu apă. Aceste informații contribuie la înțelegerea detaliată a puțului și a posibilelor cauze ale colmătării sau deteriorării acestuia.

Filmarea forajului

Prin serviciul de filmare a forajului, oferim clienților noștri posibilitatea de a viziona imagini detaliate din interiorul puțului. Acestă tehnică ne permite să evidențiem starea coloanei PVC sau de metal, să identificăm straturile de filtru și să identificăm diverse obiecte care pot pune în pericol buna funcționare a forajului. Imaginile obținute prin filmare oferă o perspectivă clară asupra condiției puțului și ajută la detectarea și soluționarea problemelor într-un mod eficient.

Intervenții rapide și eficiente

Având la dispoziție rezultatele investigațiilor video și ale masurării geofizice, pot fi luate decizii informate și fundamentate cu privire la repararea, reabilitarea sau înlocuirea puțului. Detectarea problemelor în stadii incipiente permite intervenții rapide și eficiente, reducând costurile și evitând posibilele avarii majore ale puțului.

Luarea deciziilor informate

În concluzie, serviciile noastre de investigații video asigură o vizualizare detaliată a stării puțurilor, oferind informații esențiale pentru luarea deciziilor corecte și eficiente. Prin măsurarea geofizică și filmarea forajului, contribuim la identificarea și rezolvarea problemelor în timp util, asigurând funcționarea optimă a puțurilor și satisfacția clienților noștri.

Solicită ofertă de preț